Om uddannelsen

Ved at skabe et rum for spirende samfundsdebattører ønsker vi at nuancere debatten om diskrimination og social ulighed på grund af f.eks. etnicitet, køn, religion eller seksualitet.

 

I Mellemfolkeligt Samvirke har  vi derfor i 2015 og 2016 afholdt forløbet ”Meningsdanner mod diskrimination”. Den praksisorienterede uddannelse styrker unge debattører til at træde ind i den offentlige debat og udfordre diskriminerende stereotyper. Uddannelsen sigter mod at give danske unge de nødvendige kommunikationsredskaber, så de kan omdanne deres personlige oplevelser med diskrimination til stærke offentlige fortællinger. Deltagerne får blandt andet praktisk træning i historiefortælling, at blogge, at skrive debatindlæg og at reagere effektivt på ensidige historier.

 

Alle blogindlæg på meningsdannermoddiskrimination.dk er udviklet af skribenter, der har deltaget i Meningsdanner-uddannelsen. Indlæggene er udtryk for skribenternes egne tanker og holdninger.

 

Vi arbejder pt. på at afholde et 3. forløb i foråret 2017. Læs mere om uddannelsen her eller læs mere om Mellemfolkeligt Samvirkes mange andre kurser og uddannelser på: http://www.ms.dk/kurser.